Elke maand serveren wij een seizoensgebonden menu met keuze tussen vis en vlees. Liever vegetarisch? Of heeft u bepaalde dieetwensen? Geef het door en wij houden er rekening mee.

Maandmenu 3-gangen € 29,50

Bijpassend wijnarrangement € 18,-

Maandmenu 4-gangen € 37,50

Bijpassend wijnarrangement € 23,-

Maandmenu maart

Voorgerecht
Mabré van scholfilet

rode biet / salade / cashew
of
Tartaar van rund
truffelmayonaise / cornichons / eikruim

Tussengerecht
Gebakken gamba’s

rode curry
of
Gemarineerd buikspek
5-spices

Hoofdgerecht
Gebakken schelvisfilet

pasta / pesto
of
Wildstoof
roseval / wintergroente / kruidnageljus

Nagerecht
Trifle

sorbetijs / passievruchtenroom / zachte biscuit / tuille
of
3 soorten kaas van ’t Kaaspunt
vijgenbrood / druiven

Menu du Chef

Voorgerecht:
Tataki van tonijn
sesamkletskop / wasabi mayonaise / zoetzure komkommer

Tussengerecht:
Heilbotfilet
risotto / groene groente / basilicum / citroen

Hoofdgerecht:
Eendenborstfilet
hete bliksem / jus met tonkabonen

Nagerecht:
Getoast suikerbrood
blauwe bessen / kaneelroom / speculaas roomijs
of
3 soorten kaas van ’t Kaaspunt
vijgenbrood / druiven

3-gangen Menu du Chef € 35,-
wijnarrangement  € 18,-
4-gangen Menu du Chef € 42,50
wijnarrangement  € 23,-

Voorgerechten

Huisgemaakte focaccia € 10,-
Burrata / pesto / hazelnoot

Gemarineerde zalm en tartaar van zalm € 10,50
rode biet / spinazie / filodeeg

Kalfsrosbief en serranoham € 10,-
sinaasappel / aceto balsamico / paprika / cashew

Tataki van tonijn € 12,50
sesamkletskop / wasabi mayonaise / zoetzure komkommer

Pompoensoep € 8,50
paddenstoelen / spekjes / kerrie crème fraîche

Voorgerecht van het maandmenu € 9,50
vis of vlees

Hoofdgerechten

Vegetarische rode curry € 19,50
vindaloo / wintergroente / noedels / cashewnoten

Vangst van de dag € 23,-
seizoensgarnituur

Heilbotfilet € 22,-
risotto / groene groente / basilicum / citroen

Gebakken ossenhaas € 25,-
paddenstoelen / geroosterde aardappel / portjus

Eendenborstfilet € 22,-
hete bliksem / jus met tonkabonen

Hoofdgerecht van het maandmenu € 19,50
vis of vlees

Nagerechten

Stoofpeer € 10,-
witte chocolademousse / kaneelijs / speculaas tuille

Getoast suikerbrood € 11,-
blauwe bessen / kaneeroom / speculaas roomijs

Crème Brûlée € 10,-
steranijs / vanille ijs

5 soorten kaas van ’t Kaaspunt € 12,50
vijgenbrood / walnoot / duiven / vijgencompote

Nagerecht van het maandmenu € 9,50

Extra bij te bestellen € 3,50

Frisse salade met rauwkost

Huisgemaakte dikke frieten en mayonaise