Menu De Vrijheid

Voorgerecht
Vitello Tonnato
kalfsrosbief / tonijnmayonaise / kappertjes / cornichon / limoen

Tussengerecht 
Licht gebonden soep van doperwten
pancetta / crème fraîche met sereh / pijnboompit

Hoofdgerecht
Parelhoenfilet suprême 
pasta / pesto

Dessert
Chocolade brownie
vanille ijs / chocolade schotsen


Menu du Chef

Voorgerecht
Verse tonijnsalade
tomaat / komkommer / basilicum / pijnboompit
OF
Rundercarpaccio
eendenlever / appelstroop / rucola / zoete aardappel

Tussengerecht (alleen als tussengerecht te bestellen)
Bisque van langoustine
zalmtartaar / lente ui
OF
Oosterse buikspek
broccoli / saus hoisin

Hoofdgerecht
Scholfilet uit de oven
gebakken gamba / parel couscous / gerookte paprika en paprika coulis
OF
Gekonfijte kalfssucade
stamppotje ijsbergsla / bospeen / limoen / sjalotten jus

Dessert
Zomers fruit
koude sabayon / gebrand / cassis sorbet
OF
3 kaasjes van ’t Kaaspunt
vijgenbrood / walnoten / druiven / vijgencompote

Prijzen

Menu De Vrijheid 3-gangen € 29,50
wijnarrangement € 18,-

Menu De Vrijheid 4-gangen € 36,-
wijnarrangement € 24,-

Menu du Chef 3-gangen € 35,-
wijnarrangement € 18,-

Menu du Chef 4-gangen € 42,50,-
wijnarrangement € 24,-

Bij al onze gerechten serveren wij graag een bijpassend glas wijn € 6,-

Wij hebben ook een uitgebreide wijnkaart, ingedeeld in smaakprofielen.

Extra bij te bestellen € 3,75
Frisse salade met rauwkost
Huisgemaakte frieten met mayonaise

 

Voorgerechten

Salade van wit- en roodlof € 10,-
tomatenbrood / kruidenmayonaise / appel / rode paprika / komkommer / geroosterde noten

Gemarineerde runderbavette € 12,50
bospeen / couscous / salade / granaatappel / raz el hanout

Tartaar van zalm € 11,50
rode biet / appel / courgette / vadouvan

Licht gebonden soep van doperwten € 8,50
pancetta / crème fraîche met sereh / pijnboompit

Voorgerecht ‘Menu De Vrijheid’ €11,-

Voorgerecht ‘Menu du Chef’ € 12,50

Hoofdgerechten

Zomerse risotto € 19,50
asperge / courgette / lente ui / Parmezaanse kaas

Vangst van de dag € 22,50
bijpassend seizoensgarnituur

Gebakken ossenhaas € 26,-
nicola / bloemkool / zeekraal / jus met cantharellen

Gebakken eendenborst € 22,-
parelgort / voorjaarsgroente / jus met dadels

Hoofdgerecht ‘Menu De Vrijheid € 20,-

Hoofdgerecht ‘Menu du Chef’ € 22,50

Huisgemaakte frieten en mayonaise € 3,75
Frisse salade met rauwkost € 3,75

Nagerechten 

Gemarineerde aardbeien € 10,-
koninginnerol met passiefruit / amandelkrokant / yoghurtsorbet

Panna cotta van witte chocolade € 11,-
pure chocolademousse / fudge / pecannoten / gezouten karamel roomijs

5 soorten kaas van ’t Kaaspunt € 12,50
vijgenbrood / walnoten / druiven / vijgencompote

Nagerecht ‘Menu De Vrijheid’ € 9,50

Nagerecht ‘Menu du Chef’ € 11,-

Bijpassend glas dessertwijn € 6,-
Pinot Blanc Auslese
Muscat de Frontignan
Red Muscadel
Pedro Ximinez
10 years old Tawny