Menu De Vrijheid

Voorgerecht
Gemarineerde runder diamanthaas
vadouvan mayonaise / salade / courgette

Tussengerecht 
Huisgemaakte pompoensoep
sereh / gember / kokosmelk / pompoenpit / kruim van kletskop

Hoofdgerecht
Varkenshaas 
roseval aardappel / jus met Provençaalse kruiden

Dessert
Tiramisu
lange vingers / mokka ijs


Menu du Chef

Voorgerecht
Gemarineerde zalm
gamba / aubergine / paprika / knoflookyoghurt
OF
Rundercarpaccio
kwartelei / truffelmayonaise / shii-take / manchego

Tussengerecht (alleen als tussengerecht te bestellen)
Tonijn en mosselen
doperwt / steranijs olie
OF
Lauwwarme eendenborst
pasta / pastinaak / winterpeen

Hoofdgerecht
Heilbotfilet met brandade van roodbaars
saus van zuring
OF
Gekonfijte eendenbout
zoete aardappel / linzen / paddenstoelen

Dessert
Parfait van nogatine
perencompote / pistache
OF
3 kaasjes van ’t Kaaspunt
vijgenbrood / walnoten / druiven / vijgencompote

Prijzen

Menu De Vrijheid 3-gangen € 29,50
wijnarrangement € 18,-

Menu De Vrijheid 4-gangen € 36,-
wijnarrangement € 24,-

Menu du Chef 3-gangen € 35,-
wijnarrangement € 18,-

Menu du Chef 4-gangen € 42,50,-
wijnarrangement € 24,-

Bij al onze gerechten serveren wij graag een bijpassend glas wijn € 6,-

Wij hebben ook een uitgebreide wijnkaart, ingedeeld in smaakprofielen.

Extra bij te bestellen (per 2 personen) € 2,-
Frisse salade met rauwkost
Huisgemaakte frieten met mayonaise

 

Voorgerechten

Burrata € 10,-
gemarineerde courgette / rode biet / pesto / hazelnoot

Gemarineerde eendenborst € 11,50
shii-take / appelstroop / zoete aardappel

Kort geschroeide tonijnfilet € 12,50
mosselen / doperwt / Granny Smith / little gem

Huisgemaakte pompoensoep € 8,50
sereh / gember / kokosmelk / pompoenpit / kruim van kletskop

Voorgerecht ‘Menu De Vrijheid’ € 11,-

Voorgerecht ‘Menu du Chef’ € 12,50

Hoofdgerechten

Zoete aardappel met linzen € 19,50
knoflookyoghurt / aubergine / gepofte paprika / groene asperge

Vangst van de dag € 22,50
bijpassend seizoensgarnituur

Gebakken ossenhaas € 26,-
stamppot met sjalot compote / pompoen / uien peper jus

Gestoofde kalfssucade € 22,-
donker bier / papardelle / pastinaak / winterpeen

Hoofdgerecht ‘Menu De Vrijheid € 20,-

Hoofdgerecht ‘Menu du Chef’ € 22,50

Nagerechten 

Hangop met tonkabonen € 10,-
vijgen / appel / aceto balsamico / gesuikerde pinda’s / appelsorbet

Taartje van toffee en dadel € 11,-
bananenchips / karamel roomijs

5 soorten kaas van ’t Kaaspunt € 12,50
vijgenbrood / walnoten / druiven / vijgencompote

Nagerecht ‘Menu De Vrijheid’ € 9,50

Nagerecht ‘Menu du Chef’ € 11,-

Bijpassend glas dessertwijn € 6,-
Pinot Blanc Auslese
Muscat de Frontignan
Red Muscadel
Pedro Ximinez
10 years old Tawny