Elke maand serveren wij een seizoensgebonden menu met keuze tussen vis en vlees. Liever vegetarisch? Of heeft u bepaalde dieetwensen? Geef het door en wij houden er rekening mee.

Maandmenu 3-gangen € 29,50

Bijpassend wijnarrangement € 18,-

Maandmenu 4-gangen € 37,50

Bijpassend wijnarrangement € 23,-

Maandmenu januari

Voorgerecht
Snoekbaarsfilet

Romeinse sla / tonijnmayonaise / Parmezaanse kaas
of
Roasted porc
tomaat / bbq / rode ui

Tussengerecht
Gebakken gamba’s

rode curry
of
Lauwwarme eendenborst
pastinaak / portjus

Hoofdgerecht
Scholfilet

aardappelmousseline / rucola / saus met basilicum
of
Runder diamanthaas
wintergroente / truffeljus

Nagerecht
Vanille ijs

wafel / chocoladeschotsen
of
3 soorten kaas van ’t Kaaspunt
vijgenbrood / druiven

Vanwege de grote vraag serveren wij naast ons maandmenu ook nog een speciaal wildmenu in januari

Wildmenu

Voorgerecht:
Carpaccio van hert
diverse bereidingen van paddenstoelen / rucola / kruidenmayonaise

Tussengerecht:
Fazant
knolselderij / zuurkool / dadel / spek / jus 5-spices

Hoofdgerecht:
Wildzwijnhaas
La Ratte aardappel / bospeen / rode ui / rozemarijnjus

Nagerecht:
Taartje van perzik / vijgen / Bastogne
gemarineerde rabarber / yoghurtijs met blauwe bes
of
3 soorten kaas van ’t Kaaspunt
vijgenbrood / druiven

3-gangen wildmenu € 34,50
wijnarrangement  € 18,-
4-gangen wildmenu € 42,50
wijnarrangement  € 23,-

Voorgerechten

Huisgemaakte focaccia € 10,-
Burrata / pesto / hazelnoot

Gemarineerde zalm en tartaar van zalm € 10,50
rode biet / spinazie / filodeeg

Serranoham en gamba € 10,-
sinaasappel / aceto balsamico / komkommer

Carpaccio van hert € 11,50
diverse paddenstoelen/ rucola / kruidemayonaise

Pompoensoep € 8,50
paddenstoelen / spekjes / kerrie crème fraîche

Voorgerecht van het maandmenu € 9,50
vis of vlees

Hoofdgerechten

Vegetarische rode curry € 19,50
vindaloo / wintergroente / noedels / cashewnoten

Vangst van de dag € 23,-
seizoensgarnituur

Heilbotfilet € 22,-
risotto / groene groente / basilicum / citroen

Gebakken ossenhaas € 24,-
paddenstoelen / geroosterde aardappel / portjus

Wildzwijnhaas € 21,50
La Ratte aardappel / bospeen / rode ui / rozemarijnjus

Hoofdgerecht van het maandmenu € 19,50
vis of vlees

Nagerechten

Stoofpeer € 10,-
witte chocolademousse / kaneelijs / speculaas tuille

Taartje van perzik / vijgen / Bastogne € 10,-
gemarineerde rabarber / yoghurtijs met blauwe bes

Crème Brûlée € 9,50
steranijs / vanille ijs

5 soorten kaas van ’t Kaaspunt € 12,-
vijgenbrood / walnoot / duiven / vijgencompote

Nagerecht van het maandmenu € 9,50

Extra bij te bestellen € 3,50

Frisse salade met rauwkost

Huisgemaakte dikke frieten en mayonaise