Menu du Chef

Voorgerecht
Sashimi van tonijn
makreelsalade / wakame / wasabi / sesam / radijs
OF
Pulled chicken
gestoomd broodje / bbq / ingelegde groente / chilimayonaise

Tussengerecht (alleen als tussengerecht te bestellen)
Vangst van de dag
bijpassend seizoensgarnituur
OF
Lauwwarme runderbavette
voorjaarsgroente / saus foyot

Hoofdgerecht
Gebakken zalmfilet
zoete aardappel / limoen / saus met kervel
OF
Gemarineerde varkenshaas en buikspek
linzen / lente ui / venkel / jus met gember en sereh

Dessert
Crème Brûlée
citroen / kaneel / roomijs
OF
3 kaasjes van ’t Kaaspunt
vijgenbrood / walnoten / druiven / vijgencompote

Prijzen

Menu du Chef 3-gangen € 35,-
wijnarrangement € 18,-

Menu du Chef 4-gangen € 42,50
wijnarrangement € 24,-

Bij al onze gerechten serveren wij graag een bijpassend glas wijn € 6,-

Wij hebben ook een uitgebreide wijnkaart, helemaal ingedeeld in smaakprofielen.

Extra bij te bestellen € 3,75
Frisse salade met rauwkost
Huisgemaakte frieten met mayonaise

 

Voorgerechten

Salade van wit- en roodlof € 10,-
tomatenbrood / kruidenmayonaise / appel / rode paprika / komkommer / geroosterde noten

Gemarineerde runderbavette € 12,50
bospeen / couscous / salade / granaatappel / raz el hanout

Tartaar van zalm € 11,50
rode biet / appel / courgette / vadouvan

Licht gebonden soep van doperwten € 8,50
pancetta / crème fraîche met sereh / pijnboompit

Hoofdgerechten

Zomerse risotto € 19,50
asperge / courgette / lente ui / Parmezaanse kaas

Vangst van de dag € 22,50
bijpassend seizoensgarnituur

Gegrilde runder entrecote € 23,50
nicola / asperge / groene groente / saus foyot

Gebakken eendenborst € 22,-
parelgort / voorjaarsgroente / jus met dadels

Huisgemaakte frieten en mayonaise € 3,75
Frisse salade met rauwkost € 3,75

Nagerechten 

Gemarineerde aardbeien € 10,-
koninginnerol met passiefruit / amandelkrokant / yoghurtsorbet

Panna cotta van witte chocolade € 11,-
pure chocolademousse / fudge / pecannoten / gezouten karamel roomijs

5 soorten kaas van ’t Kaaspunt € 12,50
vijgenbrood / walnoten / druiven / vijgencompote

Bijpassend glas dessertwijn € 6,-
Pinot Blanc Auslese
Moscatel ‘Sol de Reymos’
Muscat de Frontignan
Red Muscadel
Pedro Ximinez
10 years old Tawny

Restaurant de Vrijheid

Door de crisis hebben wij een ietwat beperktere kaart dan jullie van ons gewend zijn. Wij hopen hiervoor op jullie begrip.