Elke maand serveren wij een seizoensgebonden menu met keuze tussen vis en vlees. Liever vegetarisch? Of heeft u bepaalde dieetwensen? Geef het door en wij houden er rekening mee.

Maandmenu 3-gangen € 29,50

Bijpassend wijnarrangement € 16,50

Maandmenu 4-gangen € 37,50

Bijpassend wijnarrangement € 21,-

Maandmenu december

Voorgerecht
Tartaar van zalm

komkommer / Griekse yoghurt / knoflook
of
Kalfsrosbief
tomaat / aceto balsamico / olijf / kappertjes

Tussengerecht
Gebakken gamba’s

paarse wortel / bataat
of
Lauwwarme eendenborst
paddenstoelen / truffeljus

Hoofdgerecht
Snoekbaarsfilet

pasta / pesto
of
Runderstoof
wintergroente / jus met 5 spices

Nagerecht
Stoofpeer

witte chocolademousse / winters ijs
of
3 soorten kaas van ’t Kaaspunt
vijgenbrood / druiven

Tot het einde van 2019 serveren wij naast ons maandmenu ook nog een speciaal wildmenu

Wildmenu 2019

Voorgerecht:
Carpaccio van hert
diverse bereidingen van paddenstoelen / rucola / kruidenmayonaise

Tussengerecht:
Fazant
knolselderij / zuurkool / dadel / spek / jus 5-spices

Hoofdgerecht:
Wildzwijnhaas
La Ratte aardappel / bospeen / rode ui / rozemarijnjus

Nagerecht:
Taartje van perzik / vijgen / Bastogne
gemarineerde rabarber / yoghurtijs met blauwe bes
of
3 soorten kaas van ’t Kaaspunt
vijgenbrood / druiven

3-gangen wildmenu € 34,50
wijnarrangement  € 18,-
4-gangen wildmenu € 42,50
wijnarrangement  € 23,-

Voorgerechten

Huisgemaakt rode bietenbrood € 9,-
salade / pompoenpit / geitenkaas / wortelcrème

Gemarineerde zalm € 9,50
bramen / venkel / bosui / briquedeeg

Pannetje gamba’s € 10,-
knoflookboter

Eendenborst € 9,50
limoen / basilicum / witlof / appel / cashew

Carpaccio van hert € 11,-
diverse paddenstoelen/ rucola / kruidemayonaise

Huisgemaakte bospaddenstoelensoep € 7,50
prei / truffel

Voorgerecht van het maandmenu € 9,-

Hoofdgerechten

Portobello € 19,50
pompoenrisotto / kervel / oude kaas

Vangst van de dag € 22,-
bijpassend seizoensgarnituur

Spaghetti vongole / mosselen € 20,-
knoflook / tomaat / basilicum

Gegrilde runder entrecote € 22,-
oesterzwammen / zoete aardappel / tijmjus

Wildzwijnhaas € 21,-
La Ratte aardappel / bospeen / rode ui / rozemarijnjus

Hoofdgerecht van het maandmenu € 19,50

Nagerechten

Mississippi mud pie € 9,50
straciatella ijs

Taartje van perzik / vijgen / Bastogne € 10,-
gemarineerde rabarber / yoghurtijs met blauwe bes

Peren compote € 9,50
walnoot / mon chou / pecannoot / rum rozijnen ijs

5 soorten kaas van ’t Kaaspunt € 12,-
vijgenbrood / walnoot / duiven / dadels / vijgencompote

Nagerecht van het maandmenu € 8,50

Extra bij te bestellen € 3,50

Frisse salade met rauwkost

Huisgemaakte dikke frieten en mayonaise