Kerst 2021

De kerstdagen komen er weer aan, de eerste reserveringen zijn alweer binnen, tijd om alles omtrent de kerstdagen kenbaar te maken. We doen het dit jaar weer een beetje anders dan voorgaande jaren.

22-23-24 december
Deze dagen draaien we onze normale a la carte kaart (met een beperkte voorraad) en daarnaast draaien wij een speciaal Menu Du Chef – een speciaal 3, 4 of 5 gangen menu. Hierin kunt u natuurlijk aangeven wat u niet lust, ook alleen vis, vlees of vegetarisch eten is mogelijk in dit menu.

1e en 2e kerstdag
Serveren wij een geweldig 7-gangen kerstmenu die verderop staat beschreven. Aanvang kan tussen 17:00 en 19:00. Mocht u liever geen vis en/of vlees eten, dan passen wij het menu uiteraard voor u aan. Uitzonderingen en dieetwensen horen wij graag van tevoren, op de avond zelf kunnen wij het menu helaas niet meer aanpassen.  We serveren dit jaar geen kindermenu’s.

Afhalen
Ook dit jaar hebben we weer een speciaal kerstmenu voor thuis, deze kunt u hier downloaden. De afhaal menu’s kunnen op 24, 25 & 26 december worden afgehaald in ons restaurant tussen 14:00 en 16:30.

Vakantiesluiting
Na de kerstdagen gaan wij er even tussenuit en zijn wij met vakantie van 27 december t/m 5 januari. Donderdag 6 januari zijn we weer open vanaf 12:00

brood / boter / olijfolie

amuse

Tataki van zalm, tonijn en hamachi
elk geserveerd met zijn eigen garnituur

Huisgemaakte hertenham en kroketje van hert
shii-take / witlof / cranberry / hazelnoot / hartige tuille

Heilbotfilet
gekonfijte gamba / wilde rijst / doperwt / popcorn

Spoom
frambozensorbet / bramen / cava

Ossenhaas met kalfswang
pastinaak / haricot verts / wortelcrème / roseval

3 soorten kaas van ’t Kaaspunt
speciaal geselecteerd voor de kerst
vijgencompote / walnoten / druiven / kletsenbrood

Tropisch fruit
crème brûlée van limoen / gemarineerde watermeloen / gel van kiwi / passievruchtensorbet / loempia van mango en rode peper / parfait van lychee en kokos / briquedeeg met sumak

Kerstmenu 7 gangen € 75,-
Wijnarrangement € 40,-